Тетово

Температура: -6°
Влажност: 80%
Атм. притисок: 30071.14 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

26.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  |  -2°
снег

утре

27.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-6°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  |  -2°
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-10°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

03.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
претежно облачно