Тетово

Температура: 21°
Влажност: 75%
Атм. притисок: 30443.65 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

26.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
14°  |  25°
повремени врнежи

утре

27.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
15°  |  28°
сончево

среда

28.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
13°  |  29°
претежно сончево

четврток

29.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
13°  |  31°
сончево

петок

30.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
13°  |  30°
сончево

сабота

01.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
15°  |  31°
сончево

недела

02.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
15°  |  25°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
12°  |  22°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
11°  |  22°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
10°  |  22°
претежно сончево