Тетово

Температура: 15°
Влажност: 52%
Атм. притисок: 30579.10 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 23.03.2017 21:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

23.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  21°
претежно облачно

утре

24.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  22°
претежно сончево

сабота

25.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

26.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

27.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  12°
претежно облачно

вторник

28.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  10°
умерено облачно

среда

29.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  15°
умерено облачно

четврток

30.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

31.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  14°
умерено облачно

сабота

01.04
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  12°
умерено облачно