Тетово

Температура: 17°
Влажност: 53%
Атм. притисок: 30612.97 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

29.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  21°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  23°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
11°  |  23°
умерено облачно

петок

02.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
12°  |  22°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
12°  |  21°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
11°  |  21°
локални врнежи

понеделник

05.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
12°  |  20°
локални врнежи

вторник

06.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
12°  |  20°
локални врнежи

среда

07.06
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
12°  |  21°
умерено облачно