Тетово

Температура: 13°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 30342.05 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

06.04
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

07.04
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

08.04
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
облачно

понеделник

09.04
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

10.04
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

среда

11.04
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

12.04
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

петок

13.04
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

сабота

14.04
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

15.04
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  16°
умерено облачно