Тетово

Температура:
Влажност: 91%
Атм. притисок: 30375.92 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 18.12.2017 13:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

18.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-2°  | 
снег

утре

19.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-10°  | 
претежно облачно

среда

20.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-14°  |  -2°
умерено облачно

четврток

21.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-17°  |  -2°
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-12°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  | 
претежно облачно

недела

24.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  |  -1°
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

вторник

26.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  | 
умерено облачно