Тетово

Температура: 13°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 30342.05 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

17.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

18.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

19.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
облачно

понеделник

20.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

21.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

среда

22.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

23.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

петок

24.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

сабота

25.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

26.12
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  16°
умерено облачно