Валандово

Температура: 28°
Влажност: 38%
Атм. притисок: 33051.17 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 20.08.2017 11:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

20.08
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
15°  |  35°
претежно сончево

утре

21.08
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
17°  |  27°
претежно облачно

вторник

22.08
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
16°  |  27°
сончево

среда

23.08
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
12°  |  29°
сончево

четврток

24.08
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
13°  |  31°
сончево

петок

25.08
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
12°  |  30°
сончево

сабота

26.08
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
15°  |  32°
сончево

недела

27.08
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
15°  |  32°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
15°  |  33°
сончево

вторник

29.08
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
16°  |  32°
сончево