Валандово

Температура: 14°
Влажност: 63%
Атм. притисок: 33017.30 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

19.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  23°
претежно сончево

утре

20.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  23°
умерено облачно

недела

21.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  20°
облачно

понеделник

22.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  18°
облачно

вторник

23.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  19°
претежно облачно

среда

24.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

25.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  19°
локални врнежи

петок

26.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  20°
умерено облачно

сабота

27.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

недела

28.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  18°
умерено облачно