Валандово

Температура:
Влажност: 82%
Атм. притисок: 32543.21 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

24.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

25.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  12°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
умерено облачно

среда

28.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  14°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  16°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  18°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  19°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  22°
умерено облачно