Валандово

Температура:
Влажност: 79%
Атм. притисок: 32509.34 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 17.01.2018 15:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

17.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

18.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
локални врнежи

петок

19.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-5°  | 
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  |  10°
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

22.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-5°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-4°  | 
умерено облачно