Валандово

Температура:
Влажност: 46%
Атм. притисок: 33186.62 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 23.01.2018 12:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

23.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

утре

24.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-3°  | 
сончево

четврток

25.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-6°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
сончево

вторник

30.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  |  11°
претежно сончево

среда

31.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  |  10°
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
претежно облачно