Валандово

Температура: 14°
Влажност: 63%
Атм. притисок: 33017.30 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

25.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  23°
претежно сончево

утре

26.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  23°
умерено облачно

недела

27.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  20°
облачно

понеделник

28.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  18°
облачно

вторник

29.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  19°
претежно облачно

среда

30.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

01.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  19°
локални врнежи

петок

02.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  20°
умерено облачно

сабота

03.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

недела

04.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  18°
умерено облачно