Валандово

Температура:
Влажност: 68%
Атм. притисок: 33051.17 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 19.01.2018 04:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

19.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
претежно сончево

утре

20.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 

вторник

23.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

сабота

27.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
умерено облачно