Валандово

Температура: 16°
Влажност: 72%
Атм. притисок: 32577.07 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 18.03.2018 18:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

18.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  17°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  14°
повремени врнежи