Валандово

Температура: 10°
Влажност: 68%
Атм. притисок: 32915.71 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

21.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
локални врнежи

утре

22.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
повремени врнежи

сабота

24.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  10°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  14°
претежно облачно

четврток

29.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  17°
умерено облачно