Валандово

Температура:
Влажност: 62%
Атм. притисок: 33423.67 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

24.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
сончево

утре

25.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-5°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-7°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  |  10°
сончево

вторник

30.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-3°  |  11°
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  |  10°
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
претежно облачно

петок

02.02
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
претежно облачно