Валандово

Температура: -3°
Влажност: 88%
Атм. притисок: 33017.30 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 19.01.2018 08:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

19.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

утре

20.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 

вторник

23.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

сабота

27.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
умерено облачно