Валандово

Температура: 17°
Влажност: 50%
Атм. притисок: 32610.94 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

17.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  17°
облачно

утре

18.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
снег

сабота

24.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  12°
локални врнежи