Валандово

Температура: 23°
Влажност: 30%
Атм. притисок: 33220.49 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 23.09.2017 14:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

23.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  23°
претежно сончево

утре

24.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  24°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
12°  |  22°
облачно

вторник

26.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  22°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  23°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  21°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  18°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  20°
умерено облачно