Валандово

Температура: -1°
Влажност: 88%
Атм. притисок: 32847.98 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

26.02
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

среда

28.02
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-8°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-11°  | 
умерено облачно

петок

02.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

03.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  10°
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  10°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  12°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  12°
претежно облачно