Валандово

Температура: 25°
Влажност: 35%
Атм. притисок: 33220.49 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

24.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  26°
претежно облачно

утре

25.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  22°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  23°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  23°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
12°  |  17°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  17°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  18°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  21°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  20°
умерено облачно