Валандово

Температура: 16°
Влажност: 43%
Атм. притисок: 33051.17 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

21.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
12°  |  25°
локални врнежи

утре

22.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  21°
претежно сончево

сабота

23.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  23°
претежно сончево

недела

24.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  23°
умерено облачно

понеделник

25.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
12°  |  23°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  25°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
12°  |  24°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  22°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  20°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
10°  |  21°
претежно облачно