Валандово

Температура: 30°
Влажност: 47%
Атм. притисок: 32983.44 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

26.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
15°  |  36°
врнежи и грмежи

утре

27.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
19°  |  34°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
17°  |  33°
сончево

четврток

29.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
17°  |  35°
локални врнежи и грмежи

петок

30.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
17°  |  38°
сончево

сабота

01.07
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
18°  |  37°
сончево

недела

02.07
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
20°  |  36°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
18°  |  31°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
16°  |  28°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
16°  |  29°
претежно сончево