Валандово

Температура: 20°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 33220.49 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

29.05
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  23°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  23°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  28°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
11°  |  30°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
15°  |  28°
врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
15°  |  23°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
15°  |  22°
врнежи и грмежи

понеделник

05.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
15°  |  25°
умерено облачно

вторник

06.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
14°  |  24°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
13°  |  24°
умерено облачно