Валандово

Температура:
Влажност: 96%
Атм. притисок: 32949.57 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 22.03.2018 10:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

22.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 

утре

23.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 

сабота

24.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  12°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  15°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  18°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  18°
умерено облачно