Валандово

Температура: 11°
Влажност: 87%
Атм. притисок: 32644.80 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

19.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

утре

20.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

среда

28.03
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  11°
повремени врнежи