Валандово

Температура:
Влажност: 88%
Атм. притисок: 33254.35 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Валандово е последно обновена на 25.11.2017 04:00Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандово

денес

25.11
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  13°
претежно облачно

утре

26.11
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  12°
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

28.11
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  11°
повремени врнежи

петок

01.12
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  12°
локални врнежи

сабота

02.12
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  12°
претежно облачно

недела

03.12
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 |  11°
умерено облачно

понеделник

04.12
Времето во Валандово - Временска прогноза за Валандовотемпература:
 | 
умерено облачно