Велес

Температура:
Влажност: 65%
Атм. притисок: 32915.71 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 20.01.2018 16:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

20.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-2°  | 

утре

21.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

23.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-3°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-3°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
умерено облачно