Велес

Температура: -1°
Влажност: 84%
Атм. притисок: 32644.80 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

24.03
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
претежно облачно

утре

25.03
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  13°
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  16°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  18°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
10°  |  22°
умерено облачно