Велес

Температура: -1°
Влажност: 90%
Атм. притисок: 33322.08 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

21.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
претежно сончево

утре

22.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  |  11°
умерено облачно

четврток

23.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
сончево

петок

24.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
претежно сончево

сабота

25.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  11°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  10°
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
претежно облачно