Велес

Температура:
Влажност: 88%
Атм. притисок: 32983.44 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 16.01.2018 18:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

16.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
претежно облачно

утре

17.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
повремени врнежи

четврток

18.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
локални врнежи

петок

19.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-3°  | 
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  10°
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
умерено облачно