Велес

Температура:
Влажност: 95%
Атм. притисок: 33288.21 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 23.11.2017 00:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

23.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  13°
сончево

утре

24.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  11°
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  13°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
повремени врнежи

среда

29.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  |  11°
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
локални врнежи

петок

01.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
претежно облачно

сабота

02.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
претежно облачно