Велес

Температура: 23°
Влажност: 28%
Атм. притисок: 33220.49 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

24.09
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  26°
претежно облачно

утре

25.09
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
11°  |  21°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
11°  |  24°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
11°  |  23°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
11°  |  20°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
10°  |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  23°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  23°
умерено облачно