Велес

Температура: -3°
Влажност: 100%
Атм. притисок: 32983.44 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 20.01.2018 04:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

20.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-2°  |  10°

утре

21.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
локални врнежи

вторник

23.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-2°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
умерено облачно