Велес

Температура: 11°
Влажност: 71%
Атм. притисок: 32475.48 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 17.01.2018 15:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

17.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  11°
повремени врнежи

утре

18.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

петок

19.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-3°  | 
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  13°
претежно облачно

недела

21.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

22.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
претежно сончево