Велес

Температура: 22°
Влажност: 34%
Атм. притисок: 33085.03 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 22.10.2017 15:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

22.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  24°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
10°  |  20°
локални врнежи и грмежи

вторник

24.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  12°
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  15°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  19°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  20°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  17°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  21°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  15°
умерено облачно