Велес

Температура: 29°
Влажност: 37%
Атм. притисок: 32983.44 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

26.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
15°  |  36°
локални врнежи

утре

27.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
17°  |  36°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
20°  |  38°
претежно сончево

четврток

29.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
19°  |  40°
сончево

петок

30.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
19°  |  40°
сончево

сабота

01.07
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
20°  |  41°
сончево

недела

02.07
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
21°  |  33°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
18°  |  29°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
16°  |  28°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
17°  |  30°
претежно сончево