Велес

Температура: 20°
Влажност: 52%
Атм. притисок: 33288.21 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

29.05
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 |  25°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
11°  |  27°
претежно сончево

среда

31.05
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
12°  |  30°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
14°  |  30°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
18°  |  30°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
17°  |  27°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
16°  |  27°
умерено облачно

понеделник

05.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
17°  |  27°
умерено облачно

вторник

06.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
16°  |  27°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
17°  |  27°
умерено облачно