Велес

Температура:
Влажност: 74%
Атм. притисок: 33186.62 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Велес е последно обновена на 18.12.2017 13:00Времето во Велес - Временска прогноза за Велес

денес

18.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
 | 
облачно

утре

19.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-4°  | 
претежно сончево

четврток

21.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-6°  | 
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-6°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

24.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-1°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-3°  | 
умерено облачно

вторник

26.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-4°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Велес - Временска прогноза за Велестемпература:
-2°  | 
претежно сончево