Виница

Температура:
Влажност: 72%
Атм. притисок: 31493.43 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

22.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  22°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  17°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  11°
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  12°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-1°  |  12°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  16°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  19°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  13°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  17°
умерено облачно