Виница

Температура:
Влажност: 98%
Атм. притисок: 31459.56 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

19.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 | 
локални врнежи

утре

20.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 | 
повремени врнежи

среда

21.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  11°
повремени врнежи

сабота

24.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

25.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-3°  | 
претежно облачно

понеделник

26.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-5°  | 
снег

вторник

27.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-5°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  10°
претежно облачно