Виница

Температура: 14°
Влажност: 68%
Атм. притисок: 31391.84 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

20.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
10°  |  23°
претежно сончево

утре

21.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  23°
умерено облачно

недела

22.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  21°
облачно

понеделник

23.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
10°  |  20°
повремени врнежи

вторник

24.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
12°  |  17°
локални врнежи

среда

25.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  19°
локални врнежи

четврток

26.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  19°
локални врнежи

петок

27.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

28.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

29.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  23°
умерено облачно