Виница

Температура: 20°
Влажност: 36%
Атм. притисок: 31459.56 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 22.10.2017 15:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

22.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  21°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  18°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  11°
повремени врнежи

среда

25.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  10°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  13°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  16°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  16°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  11°
умерено облачно