Виница

Температура: 17°
Влажност: 44%
Атм. притисок: 31662.75 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 23.09.2017 12:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

23.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  20°
умерено облачно

утре

24.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  22°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
10°  |  18°
облачно

вторник

26.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  18°
локални врнежи

среда

27.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  20°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  17°
повремени врнежи

сабота

30.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  23°
умерено облачно