Виница

Температура:
Влажност: 70%
Атм. притисок: 31730.47 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

24.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-3°  | 
сончево

утре

25.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-6°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-4°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-2°  | 
сончево

вторник

30.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-2°  | 
претежно сончево

среда

31.01
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
-1°  | 
претежно облачно

петок

02.02
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 | 
претежно облачно