Виница

Температура: 22°
Влажност: 36%
Атм. притисок: 31595.02 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

24.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  23°
претежно облачно

утре

25.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
10°  |  20°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  20°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  17°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
10°  |  17°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  16°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  17°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  20°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  21°
умерено облачно