Виница

Температура: 11°
Влажност: 67%
Атм. притисок: 31493.43 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

21.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

22.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  16°
претежно облачно

сабота

23.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

25.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  20°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  22°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  22°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  22°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  20°
претежно облачно