Виница

Температура: 26°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 31425.70 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

26.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
15°  |  32°
повремени врнежи

утре

27.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
16°  |  31°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
15°  |  31°
сончево

четврток

29.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
14°  |  32°
сончево

петок

30.06
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
15°  |  35°
сончево

сабота

01.07
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
18°  |  35°
сончево

недела

02.07
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
17°  |  31°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
16°  |  26°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
13°  |  25°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
13°  |  30°
претежно сончево