Виница

Температура: 14°
Влажност: 68%
Атм. притисок: 31391.84 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Виница е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Виница - Временска прогноза за Виница

денес

09.12
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
10°  |  23°
претежно сончево

утре

10.12
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  23°
умерено облачно

недела

11.12
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  21°
облачно

понеделник

12.12
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
10°  |  20°
повремени врнежи

вторник

13.12
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
12°  |  17°
локални врнежи

среда

14.12
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  19°
локални врнежи

четврток

15.12
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  19°
локални врнежи

петок

16.12
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

17.12
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

18.12
Времето во Виница - Временска прогноза за Виницатемпература:
 |  23°
умерено облачно